GALLERIES

  Vania + Balázs – Esküvői film Babérliget

  | 12 september 2015 | Esküvői film Babérliget, Polány, Hungary |

  I love special places just as much as I love special people.
  With the now newlyweds I only had a brief skype conversation and a couple of emails that we exchanged before the big day.
  However, I almost instantly felt how much we were on the same page with these two. I assume they must have felt the same way or at least new from my videos how I see the world and especially this whole industry. Everything was smooth and fun or at least it is how I perceived it.

  An amazing and magical atmosphere was created by all, the bride, the groom, the venue, the family and guests.
  It truly felt as if I was part of a romantic movie. Just incredible. The venue was rich in wonderful details which was of course not surprising as knowing the Bride & Co. girls this is exactly what I would expect. This time you’ve done an amazing job.

  Besides of this great experience I must admit that the very same day I had the most exciting ride ever. As it so happened that Vania chose my wife to make their wedding cake, although they had not know our relationship at that time.
  What a small world! So I was responsible to take the cake with me for this 3hours ride. I probably never drove as carefully as I did back then even the thought of what a bigger brake could end up with made me be super cautious! In the end me and the cake made it in one piece.
  Hopefully everyone liked it both the appearance and the taste of it, too!

  Well, that’s enough of the talking. Please take a look at Vania and Balazs’s big day.
  Guys, I wish you a very happy marriage and all the happiness in the world!

  /

  Szeretem a különleges helyeket. Szeretem a különleges embereket.
  Vaniaval és Balázzsal egy röpke Skype beszélgetés volt az egyetlen kapocs, illetve pár email váltás. Én azonnal éreztem hogy egy hullámhosszon vagyunk.
  Valószínüleg Ők is tudták a videóimat látva hogy én hogyan nézek a világra. Megvolt az összhang, én legalábbis így éreztem.

  A helyszín, a menyasszony, vőlegény, a család és a barátok különleges, varázslatos hangulatot keltettek azon a napon. Mintha egy kis filmbe csöppentünk volna. A hosszú asztalok a fasor között, a világítás, úgy az egész ahogy volt. A hely tele volt gyönyörű részletekkel, ezen már meg sem lepődtem, tudtam, hogy a Bride & Co. lányokon nem fog múlni.
  Most is hihetetlen szép munkát végeztek.

  Egyébként életem egyik legizgalmasabb autóútján voltam túl aznap. Ugyanis tőlem függetlenül Vania a páromat találta meg, hogy Ő készítse el a tortájukat. Később összeértek a szálak. Kicsi ez a világ én azt hiszem.
  Szóval ott utazott velem majd 3 órát a torta az ülésen. Én még ilyen óvatosan nem vezettem, az tuti. Nem szerettem volna ha a szélvédőn landol egy nagyobb fékezéskor. De tökéletes biztonságban volt, egyben oda is ért, reméljük mindenkinek tetszett és ízlett is.

  Elég a beszédből, itt láthatjátok Vania és Balázs nagy napját. Srácok!
  Nagyon sok boldogságot kívánok nektek és azt, hogy legyetek egész életetekben olyan vidámak, mint aznap!  Polány
  Hungary
  Babérliget
  12 september 2015


  Esküvői film Babérliget


  Connection: LAURA + BENCE

  PREV. ITEM blank NEXT ITEM blank
  BY:
  zsoltbarabas
  ×
  2015-09-28

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT