GALLERIES

  ORSI + BENCE _ esküvői film – Öreg Tölgy Kastély – Pusztazámor – esküvői cinematográfia

  | 19 August 2023 | Öreg Tölgy Kastély – Pusztazámor |
  esküvői film – Öreg Tölgy Kastély – Pusztazámor – esküvői cinematográfia

  Orsi és Bence megleptek engem. Nem is kicsit. Az elmúlt (nagyon sok) év alatt talán már mindent láttam, legalább is azt hittem. Ők ketten annyira boldogok és vidámak voltak, ami mindenkire átragadt! Még rám is, pedig én 12 óra folyamatos figyelem, koncentráció és munka mellett mégis fitt és üde voltam és láttam ennek a két fiatalnak a szemében a csillogást. Egyfolytában.

  Persze, mondhatni hogy ezek a szokásos, jól bevált mondatok, amit majd minden blog bejegyzésben leírok. Persze, hisz négyszázadjára mi újat lehetne még írni?
  Például azt, hogy amikor már rég lejár a munkaidőd és mégsem tudod letenni a gépet, az azért beszédes. Sejteti mennyire jól éreztük magunkat, vagy 3x csomagoltuk el a kamerát és vettük elő újra és újra. Vagy amikor elhangzik, hogy igazából nem szeretnénk a kreatív fotó-videóra most sok időt, csak pár percet, aztán meg vagy fél óra szebbnél szebb anyag jön össze.

  Mind mindig, most is mindenki jobban jár, ha a szövegelésem helyett megnézi ezt a filmet, utána minden a helyére kerül.  Venue-catering: Öreg Tölgy Kastély – Fogadó
  Decor: Chetres
  Photographer: White Blossom Wedding | Ági Szűcs
  Music: Partysyndrom zenekar
  Cake: LipCake Factory tortaműhely
  CM: Hende Máté ceremóniamester
  Make up: Pitsch Brigitta
  Hair: Vargáné Gál Edit

  esküvői film – Öreg Tölgy Kastély – Pusztazámor – esküvői cinematográfia

  PREV. ITEM ZSÓFI + TOMI _ wedding teaser - Forster Vadászkastély - wedding videographer NEXT ITEM PATRICK + BABSI _ wedding teaser - Weingut Bannert - hochzeit videograf
  BY:
  zsoltbarabas
  ×
  2023-09-13

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT