GALLERIES

  Zsófi + Peti – Lósi Major – esküvői film cinematography

  | 5 July 2018 | Lósi Major – Verőce – Hungary |
  Lósi Major – esküvői film cinematography

  Azon gondolkodom hogyan is meséljem el ezt a napot nektek. Próbálok nem beleesni abba a hibába, hogy őrületes blogszöveget írjak, hisz az a munkám hogy filmben meséljek el mindent, amit látok. Blogot meg amúgy sem tudok írni.

  Voltak kulcsszavak a fejemben, úgymint: Vagányság, Elegancia, Vespa, Olasz virtus, Tetoválás, Csodanap.

  Ezeket mind egyszerre lehetett érezni, plusz nyakonöntve egy óriási adag szeretettel, kedvességgel.  Helyszín: Lósi Major
  Fotó: Wertán Botond
  Lósi Major – esküvői film cinematography


  Connection: Lósi Major

  Különleges, valóban természetközeli helyszínt keresel? Ahol 13 hektáron kecskék, birkák, lovak, csacsik és egy alpaka is szabadon kószál, hol a tóparton, hol a tölgyerdőben, és ahol Ti és vendégeitek részesei lehettek egy Major életének.

  A csodaszép természeti környezet azonban csak egy kis része egy ‘Lósis’ rendezvénynek: fő koncepcióink az odafigyelés, egyediség és kizárólagosság.

  Fontos nekünk, hogy a Nagy Nap olyan legyen számotokra, ahogy megálmodtátok, ezért Ti dönthettek mindenről!

  Ajánlatunk a legtöbb helyszíntől teljesen eltérő: mi biztosítjuk a helyszínt, szállásokat, székeket, asztalokat, rezsit, konyhát, vagyis mindent amire csak szükségetek lehet; Ti pedig hozhattok mindent, amitől a rendezvényetek egyedi lesz. Ételt, italt, dekorációt, zenét, mindenféle megkötés és felár nélkül.

  A Majorban egy 260 m2 alapterületű Pajta épület biztosít fedett, esőmentes helyet az étkezésnek, táncnak, bulinak, két oldalszárnya pedig a mosdókat és a konyhát rejti.

  A dombon a tölgyfák lombjai egy százéves, Kárpátaljáról átköltöztetett Faháznak adnak árnyékot. A tóra néző kétfős nászutas lakosztály mellett további 14 vendégágy vár Titeket; bár kívülről kisebbnek tűnik, négy tágas fürdőszobás szobát rendeztünk be két szinten a régi gerendafalak között.

  ESKÜVŐD HELYSZÍNE

  A Lósi Major nem csak egy esküvőhelyszín: inkább egy koncepció. Mindaz, amit mi gondolunk egy esküvőről, és reméljük ez egybeesik azzal amit Ti épp kerestek!

  Természetközeliség

  13 hektár, erdő, tó, legelők, szántók, mindenféle állatok. A Majorban szó szerint vesszük a természetközeliséget. Kecskék, birkák, kutyák, macskák, csacsi és alpaka mászkál szabadon a birtokon, élvezzük ha süt a nap és még jobban bulizunk ha esik: tüzet gyújtunk ha fázunk és még több pálinkát iszunk, táncolunk. Ha meleg van a fák alá ülünk, megmártózunk a tóban. Ha pedig jön az ősz, elpakolunk, téli álmot alszunk és tavasszal újra kezdjük.

  Szabadság

  A Ti esküvőtökön mindenről Ti döntötök. Mi csak a helyszínt biztosítjuk, de ezt Ti töltitek meg azzal, ami rátok jellemző. Hagyományos lakodalmas menüt vagy smokert és food truckot szeretnétek? Táncház lesz, zenekar vagy DJ? Nagyi sütije és a Papa pálinkája? Nálunk nincs semmilyen kötelező szolgáltató, minden téren azzal dolgoztok akivel szeretnétek!

  Kizárólagosság

  A Ti esküvőtök csak Rólatok, barátaitokról, családotokról szól. A Majorban sosem vállalunk egymás mellett rendezvényeket: egy hétvége, egy esküvő. Egyéb vendégeket, érdeklődőket vagy helyszínnézőket sem fogadunk ilyenkor. Ha szeretnétek eljönni megnézni a helyszínt, akár foglalás előtt, akár utána a szolgáltatóitokkal, szüleitekkel, egyeztessünk időpontot! Ez hétvége esetén csak vasárnap délután 2 után lehet, hétköznapokon rugalmasabb.

  Felkészültség

  Azért nem kell ám mindent megoldanotok! Az alapokat mi biztosítjuk. Van Pajta, székek, asztalok; konyha, tányérok, evőeszközök, poharak, hűtők és mosogatógép; szertartáshelyszínek, áram, víz, és egy 16 fős Faház éjszakára. A Majoritás tagjai pedig itt lesznek, és több mint száz esküvővel a hátunk mögött felkészülten segítünk mindenben!

  PREV. ITEM Streitdorf Kreuzstadl - hochzeit videograf NEXT ITEM blank
  BY:
  zsoltbarabas
  ×
  2018-07-16

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  Zsófi és Peti nagyon szépen köszönöm hogy láthattam a gyönyörű esküvői videótokat igazából nagyon szépen van elkészítve . Sajnálom hogy nem lehettem ott de szívemben ott voltam . Wishing you both a healthy and a long life together forever love Marika

  LEAVE A COMMENT