GALLERIES

  Timi + Tibi – Nomád Hotel – Noszvaj – esküvői film

  | 13 september 2017 | Nomád Hotel – Noszvaj |
  Nomád Hotel – Noszvaj – esküvői film

  Volt valami különleges hangulat ezen a napon. Nyugalom, szeretet, kedvesség, szerelem, izgalom, vidámság? Nem is tudom. Mind egyszerre.
  De azt hiszem ez természetes egy esküvő napján. Mindenkinek kicsit más irányból, de őrületes érzelmi hullámvasút egy ilyen nap. Timinek és Tibinek a Nagy Nap miatt, a gyerkőcöknek a szuper buli miatt, az örömszülőknek a fiúk/lányuk elengedése, ugyanakkor az öröm miatt.

  Lányos apaként több irányból is kaptam érzelem löketet. Egyrészt lányuk Zoé jelenléte miatt – az energiabomba, aki meg nem állt egész este. Próbáltam beleélni magam, milyen érzés lehet már gyermekkel a kézben megélni az esküvő napját. Én egészen más érzésnek gondolom.
  Másrészt ott voltak az örömszülők, elég volt fél szemmel figyelnem őket a ceremónia alatt, kiváltképp az örömapákat. Akkor ott inkább koncentráltam a kamerámra, így is alig láttam a keresőben az élességet….

  Nem is szeretném tovább szaporítani a szót, ahogy látjátok amúgy sem az erősségem.
  Itt van inkább Timi, Tibi és Zoé filmje. Azt nem mondom, hogy ne készítsetek elő zsepiket. 🙂  Helyszín: Nomád Hotel Noszvaj
  Ruha: Daalarna
  Öltöny: Essense for Men
  Fotó: Jágity Fanni
  Dekor: Balogh Gyerekek
  Barber: Barber Shop Eger
  Haj: Kuti Bea (bibifodrasz)

  13 september 2017
  Nomád Hotel – Noszvaj – esküvői film


  Connection: Jágity Fanni

  PREV. ITEM blank NEXT ITEM Fort Polhawn - Cornwall UK - wedding cinematographer
  BY:
  zsoltbarabas
  ×
  2017-10-14

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT