GALLERIES

  Erika + Ádám

  | 28 january 2017 | Kiscelli múzeum – Budapest, Hungary |

  Ismertek. Azt nem lehet rólam mondani hogy óriási blogger lennék, így most sem fogom hatalmas, mély gondolatokkal teleírni ezt a bejegyzést.
  De azért egy kicsit mégiscsak írok Erika és Ádám esküvőjéről.

  Mikor lefoglaltak – idejét sem tudom mikor – már a dátum izgalmassá tette a dolgokat. Januárban nagyon ritkán filmezem esküvőkön, de máshol sem igazán. Én ilyenkor jó kis téli álmom alszom. Ennél szebb és kedvesebb ébresztőt nem is kívánhat a mackó-, azaz emberfia. Igazi friss érzés reggel elindulni a -8, -13 fokban, filmezni a várost, majd az esküvőt. Minden szuper volt, az utolsó kis részletig. Tökéletes pár, család, barátok,  a ruhák, helyszín, dekor, virágok, ésatöbbi… Egyedül talán a kültéri szertartáson lepődtem meg egy kicsit, a -9-ben kisebb veszekedés tört ki köztem, és a kameráim akkumulátorai közt. 2db adta meg magát a hidegtől, persze hogy a szertartás kellős közepén, de ugye mire valók a tartalék akksik (mondjuk az esemény kellős közepén nem is olyan egyszerű az a csere, de valahogy megoldódott, ez a lényeg).

  Tényleg túlzásba esek és szó szót követ, viszont én job bszeretem, ha a kisfilmjeim beszélnek helyettem és elmesélik Erika és Ádám történetét:  Helyszín – Kiscelli múzeum
  Dekor – Viola Violetta
  Ruha – Daalarna
  Ceremóniamester – Illés Péter
  Fotó – Vivien Borzi
  Zenekar – Glamorous Company
  Torta – Desszert.neked
  Haj – Dercsenyi Zsuska
  Smink – Kutasi Mariann


  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  zsoltbarabas
  ×
  2017-02-15

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT